Bitwize heeft door de jaren heen samengewerkt met KMO's en grote bedrijven voor ICT architectuur, analyse, design, ontwikkelings- en rapporterings-projecten waarbij consistent een meerwaarde werd geleverd bij bedrijfseenheden in verschillende domeinen.

Neem nu vrijblijvend  contact met ons op!

 

U kent het wel. je hebt verschillende software draaien binnen het bedrijf: ERP, CRM, CMS, maatwerksoftware, lijsten in Access, Excel en noem maar op.

Elk pakket heeft wel een aantal standaard rapporten aan boord, maar deze tonen je nu net niet wat je zoekt.  Bovendien heb je geen enkele mogelijkheid om te rapporteren op gecombineerde informatie uit de verschillende paketten om zo méér kennis te krijgen over wat er gebeurt binnen het bedrijf.

 

Om goede inzichten te kunnen halen uit de beschikbare data zijn de kwaliteit (volledigheid, correctheid, ...) van de bron-data en een goed rapporterings-model (gemodelleerd volgens de regels van de kunst) het allerbelangrijkste! De gebruikte rapporterings en visualisatie-tool(s) zijn van minder belang.

De data uit de verschillende data-bronnen wordt samengevoegd en geïntegreerd in een bedrijfswijd rapporterings-model.  Het process van data integratie wordt in het jargon ook wel ETL (extract, transform, load) genoemd.  Een rapporterings-model noemen we een Datawarehouse of Datamart.

 

is gespecialiseerd in het ontwerp van rapporteringsmodellen en het ontwerpen en implementeren van de data-integratie om het rapporterings-model te voeden vanuit diverse data-bronnen